![Makalöst god ischoklad som fullkomligt smälter i munnen. Det brynta smöret med sin nötiga, rostade ton och toppingen med de saltrostade pumpakärnorna förhöjer smaken ytterligare.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/ischoklad-pa-brynt-smor/2809158162.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.51,0.51&format=webp&quality=80)
Ischoklad på brynt smör
![Ischoklad på brynt smör](https://cdn-kund.arla.se/recept/ischoklad-pa-brynt-smor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Makalöst god ischoklad som fullkomligt smälter i munnen. Det brynta smöret med sin nötiga, rostade ton och toppingen med de saltrostade pumpakärnorna förhöjer smaken ytterligare.
Gör så här
-
Ischoklad:
- Bryn smöret i en kastrull under vispning.
- Smält chokladen i det brynta smöret och gjut i silikonformar. Låt stelna i kyl.
-
Saltrostade pumpakärnor:
- Rosta pumpakärnorna med oljan under omrörning i en stekpanna. Salta efter smak.
-
Vid servering:
- Ta ischokladen ur formarna. Hacka de rostade pumpakärnorna och strö över ischokladen.