Hannas franska  äppelkaka

Hannas franska äppelkaka

Gör så här

1. Koka äppelklyftorna mjuka i socker ca 30 min. Låt svalna. Fördela kompotten i bleck.
2. Rör smör och socker. Tillsätt mandel, saft och rivet skal av citron. Rör i gulorna, en i taget.
3. Vispa vitorna till ett hårt skum. Vänd ner vitorna i smörblandningen.
4. Fördela blandningen på äppelkompotten. Grädda i ugn vid 175° ca 20 min.
5. Servera med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Äppelkaka 155 g, vaniljsås 50 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen