![Att bjuda på en liten kaka till kaffet uppskattas av gästerna. Den här både söta och friska kakan med hallon, citron och kvarg görs i bleck och skärs enkelt upp till små munsbitar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/hallonkaka-med-citron/3047772640.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.53,0.49&format=webp&quality=80)
Hallonkaka med citron
![Hallonkaka med citron](https://cdn-kund.arla.se/recept/hallonkaka-med-citron/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Att bjuda på en liten kaka till kaffet uppskattas av gästerna. Den här både söta och friska kakan med hallon, citron och kvarg görs i bleck och skärs enkelt upp till små munsbitar.
Gör så här
-
Kaka:
- Blanda alla ingredienser i maskin med vinge.
- Fördela hälften av smuldegen på smort bakplåtspapper i ett GN-bleck.
-
Fyllning:
- Rör samman ägg, kvarg, socker och vaniljsocker och häll över smulorna.
- Lägg på hallon och citronskal. Fördela resterande smuldeg på fyllningen.
- Grädda i ugn på 160° ca 45 min. Låt svalna och skär i små portionsbitar.