Hallon- och chokladmazarin

Hallon- och chokladmazarin

Gör så här

Choklad- och hallontryffel:

1. Koka upp hallonpuré, grädde och glykos. Slå uppkoket

över chokladen. Klicka i smöret och mixa slätt med en

stavmixer.

2. Låt stelna i rumstemperatur.

Chokladmördeg: 
1. Blanda samman alla ingredienser till en deg, låt vila i

kyl ca 30 min. Kavla ut och fodra mazarinformar.


Chokladmazarinmassa: 
1. Blanda mandelmassa med smör lite i taget. Tillsätt ägg

och äggula successivt och avsluta med kakao.

2. Fyll de fodrade formarna med mazarinmassan. Tryck

ner två hallon per mazarin.

3. Baka av i 180°, 13–15 min. 

Montering och garnering:
1. Spritsa choklad- och hallontryffel på mazarinerna,

pudra över kakao och dekorera med hallon. 


Källa: Klassiker i ny stil 2013


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen