Gurksallad med kryddiga couscouspärlor och dillig cottage cheese med ingefära

Gurksallad med kryddiga couscouspärlor och dillig cottage cheese med ingefära

Gör så här

1.Koka upp ättika, socker och vatten. Slå lagen över russinen och låt svalna.

2.Vänd gurka och lök med russinlagen, smaka av med salt. Vänd ner dill och krasse vid servering. Strö över kryddiga couscouspärlor och toppa med dillig cottage cheese med ingefära.

Dillig cottage cheese med ingefära:
1.Värm oljan till 60°. Slå den över dillen och mixa till en knallgrön olja. Låt svalna.

2.Smaksätt cottage cheese med ingefära, salt och peppar. Ringla dilloljan över och vänd ev runt.

Kryddiga couscouspärlor:
1.Koka couscous enligt abvisningen på förpackningen, men med gurkmeja och saffran i vattnet.

2.Rosta couscousen i smör tills den är knaprig. Lägg upp på hushållspapper, salta och låt svalna.

Källa: Coldlab 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen