![En mustig klassiker med mera kött och utan potatis. Soppans lätt rökiga smak lättas upp med syrlig citron och en klick matyoghurt.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/gulaschsoppa-med-rokt-paprika/3153344574.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Gulaschsoppa med rökt paprika
![Gulaschsoppa med rökt paprika](https://cdn-kund.arla.se/recept/gulaschsoppa-med-rokt-paprika/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En mustig klassiker med mera kött och utan potatis. Soppans lätt rökiga smak lättas upp med syrlig citron och en klick matyoghurt.
Gör så här
-
- Lägg kött och skivad lök i var sin skål. Blanda de torra kryddorna och fördela lika på kött och lök. Riv vitlöken och blanda med citronskal, gnid in i kött och lök och pressa över citronsaften.
- Ringla oljan i en tjockbottnad kastrull, lägg löken i botten och köttet ovanpå. Slå på vatten och lägg på ett tättslutande lock. Koka sakta upp och låt puttra ca 3 tim, eller tillaga i ugn, 80° över natten, ca 10 tim.
- Smaka av soppan och toppa med en klick matyoghurt. Servera med ett gott bröd.