![Spenat och blomkål bildar ett dekorativt mönster i den här vackra, krämiga ärtterrinen med en rund och lyxig smak av tryffel. Mejeribaserade terriner är superenkla att förbereda och perfekta vid stora beställningar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/gronartsterrin-med-tryffelsallad-och-ostchips/4191833211.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Grönärtsterrin med tryffelsallad och ostchips
![Grönärtsterrin med tryffelsallad och ostchips](https://cdn-kund.arla.se/recept/gronartsterrin-med-tryffelsallad-och-ostchips/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Spenat och blomkål bildar ett dekorativt mönster i den här vackra, krämiga ärtterrinen med en rund och lyxig smak av tryffel. Mejeribaserade terriner är superenkla att förbereda och perfekta vid stora beställningar.
Gör så här
-
- Fräs schalottenlök och vitlök snabbt i smör, tillsätt vin, grädde, mjölk och agar agar. Låt koka några minuter. Mixa tillsammans med ärtorna. Smaka av med salt, peppar och tryffelolja.
- Förväll blomkålen. Vänd ner blomkål och spenat i ärtblandningen. Häll upp i plastad form och ställ kallt.
- Ta ut ur formen och skiva upp innan servering.
- Rosta nötterna och plocka dillen.
- Rör ihop olja, vinäger, salt och peppar och blanda med sallad, dill och nötter. Servera terrinen med sallad, ostchips och strimlad tryffel. (Se separat recept på ostchips).