Grönärtsterrin med tryffelsallad och ostchips

Grönärtsterrin med tryffelsallad och ostchips

Gör så här

1. Fräs schalottenlök och vitlök snabbt i smör, tillsätt vin, grädde, mjölk och agar agar. Låt koka några minuter. Mixa tillsammans med ärtorna. Smaka av med salt, peppar och tryffelolja.
2. Förväll blomkålen. Vänd ner blomkål och spenat i ärtblandningen. Häll upp i plastad form och ställ kallt.
3. Ta ut ur formen och skiva upp innan servering.
4. Rosta nötterna och plocka dillen.
5. Rör ihop olja, vinäger, salt och peppar och blanda med sallad, dill och nötter.
Servera terrinen med sallad, ostchips och strimlad tryffel.
(Se separat recept på ostchips).

Källa: Cold lab 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen