Granskottssill

Granskottssill

Gör så här

1. Plocka granskotten när de är späda och ljusgröna (går utmärkt att frysa in).

2. Koka upp vatten, ättika och socker och lägg i granskotten. Sjud försiktigt ca 10 min. Låt stå i kyl minst 1 dygn.

3. Skölj sillfiléerna och skär i mindre bitar.

4. Häll av granskotten och blanda med smetana. Vänd ner sillen i blandningen och smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 dygn.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen