Grahamsrutor

Grahamsrutor

Gör så här

1.Smula jästen i en bunke och häll över vattnet.
2.Tillsätt smör, salt, honung, kvarg och det mesta av mjölet. Arbeta degen smidig. Jäs ca 40 min.
3.Stjälp upp degen i smorda bleck. Strö över lite grahamsmjöl och platta ut degen så att den täcker blecket. Skär degen i rutor med en vass kniv, låt jäsa ca 20 min.
4.Grädda i ugn, 225°ca 15 min.

Källa:Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen