![Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/graddig-cottage-cheese-med-apple-och-rostade-solroskarnor/2175611502.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Gräddig cottage cheese med äpple och rostade solroskärnor
![Gräddig cottage cheese med äpple och rostade solroskärnor](https://cdn-kund.arla.se/recept/graddig-cottage-cheese-med-apple-och-rostade-solroskarnor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel.
Gör så här
-
- Vispa grädden fluffig med vaniljsockret. Rör ner citronsaften och vänd ner cottage cheese.
- Tärna äpplena och blanda med citronskal, kanel och solroskärnor.
- Lägg upp maltan i skålar. Toppa med äppelblandningen och ringla över honung.