Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Som ris à la Malta, men där riset byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel.

Gräddig cottage cheese med äpple och rostade solroskärnor

Gräddig cottage cheese med äpple och rostade solroskärnor

Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Som ris à la Malta, men där riset byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Vispa grädden fluffig med vaniljsockret. Rör ner citronsaften och vänd ner cottage cheese.
    • Tärna äpplena och blanda med citronskal, kanel och solroskärnor.
    • Lägg upp gräddig cottage cheese i portionsskålar. Toppa med äppelblandningen och ringla över honung.