Glutenfria majsbröd

Glutenfria majsbröd

Gör så här

1. Blanda alla torra ingrediener.
2. Blanda mjölk och olja, häll över mjölblandningen, rör om till en smidig deg. Lägg i morötterna och rör om.
3. Fördela degen i smorda bakformar. (24 g torrjäst räcker till ca 3 bröd)
4. Låt jäsa i ca 30 min.
5. Grädda i ugn, 170° ca 25 min.
6. Stjälp upp brödet på galler.

Källa: Arla Guld Ko 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen