![Furikake är en japansk kryddblandning bestående av svarta och vita sesamfrön, smulad nori (alg) och smulade shizoblad (påminner om vinbärsblad). Kan även innehålla t ex torkad, smulad fisk. Det här är Marie Skogströms och Hanna Normarks version.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/furikake/2414094480.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.44,0.48&format=webp&quality=81)
Furikake
![Furikake](https://cdn-kund.arla.se/recept/furikake/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Furikake är en japansk kryddblandning bestående av svarta och vita sesamfrön, smulad nori (alg) och smulade shizoblad (påminner om vinbärsblad). Kan även innehålla t ex torkad, smulad fisk. Det här är Marie Skogströms och Hanna Normarks version.
Gör så här
-
- Blanda och rosta alla ingredienser försiktigt.
- Låt svalna och mortla lätt.