![Krämig, söt och stabil frosting. Passar perfekt på konditoriets rabarber-, blåbärs- eller morotskaka.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/frosting/2529026234.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.38,0.35&format=webp&quality=80)
Frosting
![Frosting](https://cdn-kund.arla.se/recept/frosting/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Krämig, söt och stabil frosting. Passar perfekt på konditoriets rabarber-, blåbärs- eller morotskaka.
Gör så här
-
- Vispa smöret krämigt, ca 15 min i maskin med vinge.
- Tillsätt florsocker och vaniljsocker lite i taget tills allt är inarbetat och homogent. Det ska bli riktigt fluffigt.
- Tillsätt färskost, en sked i taget, och kör till en slät frosting. Smaksätt ev med citrusskal.
- Lägg frostingen i spritspåse och spritsas på kakor eller muffins. Går också bra att bre på en kaka.