![Frasiga, spröda, stora och vackra grönkålsblad. Chipsen blir väldigt goda och krispiga när de rostas i ugn.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/frasiga-gronkalschips/1048921415.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.41,0.42&format=webp&quality=80)
Frasiga grönkålschips
![Frasiga grönkålschips](https://cdn-kund.arla.se/recept/frasiga-gronkalschips/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Frasiga, spröda, stora och vackra grönkålsblad. Chipsen blir väldigt goda och krispiga när de rostas i ugn.
Gör så här
-
- Repa grönkålsbladen från stammen och bryt bladen i bitar, lägg i bleck. Blanda med olja.
- Rosta i ugn på 160° tills de är frasiga, ca 10 min. Salta.