Focaccia

Focaccia

Gör så här

1.Rör ut jäst, salt och socker i ljummet vatten.
2.Arbeta in smöret och mjölet till en smidig, lite lös deg. Låt jäsa ca 30 min.
3.Häll ut degen på bleck och tryck ut den cm-tjockt.
4.Blanda olivolja, stött rosmarin och oregano. Stryk ut oljan över focaccian och tryck små hål med fingertopparna. Lägg gärna på någon smaksättning och strö på fingersalt, låt jäsa ytterligare 20 min. 5.Grädda brödet gyllenbrunt i ugn, 225° ca 20 min .


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen