![Var tredje gång blir det nybakad focaccia till soppan. Eleverna får längta eftersom vi har begränsade resurser att baka.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/focaccia/2646867062.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Focaccia med färskost
![Focaccia med färskost](https://cdn-kund.arla.se/recept/focaccia/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Var tredje gång blir det nybakad focaccia till soppan. Eleverna får längta eftersom vi har begränsade resurser att baka.
Gör så här
-
- Smula ner jästen i en bunke. Rör ner övriga ingredienser utom timjan och flingsalt.
- Blanda till en smidig deg. Häll degen i smorda bleck. Lägg på lock och låt jäsa i kyl över natten.
- Strö över timjan och flingsalt och grädda i ugn 200° ca 10 min. Sänk värmen till 175° och grädda ytterligare 10-15 min. Servera med färskost.