![Den blommiga flädersmaken ihop med lakritstonerna från anisen får verkligen osten att visa sina bästa sidor. Förvara gelén i fast form och hacka upp lite i taget till ostbordet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fladergele-med-stjarnanis/399076911.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Flädergelé med stjärnanis
![Flädergelé med stjärnanis](https://cdn-kund.arla.se/recept/fladergele-med-stjarnanis/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Den blommiga flädersmaken ihop med lakritstonerna från anisen får verkligen osten att visa sina bästa sidor. Förvara gelén i fast form och hacka upp lite i taget till ostbordet.
Gör så här
-
- Koka upp flädersaft, socker, vatten och citronsaft i en kastrull.
- Tillsätt de blötlagda gelatinbladen under omrörning. Låt det sjuda några minuter och häll upp i en terrinform.
- Låt stelna i kyl och ta fram och hacka upp vartefter det går åt.