![Gratänger gör vi alltid på färsk fisk. En förälder tackade oss i Hallandsposten för att vi lärt hennes son att äta fisk. Nu äter de fisk hemma två gånger i veckan.
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfri produkter.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fiskgratang-med-tomat-och-oregano/1151639834.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.38,0.61&format=webp&quality=80)
Fiskgratäng med tomat och oregano
![Fiskgratäng med tomat och oregano](https://cdn-kund.arla.se/recept/fiskgratang-med-tomat-och-oregano/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Gratänger gör vi alltid på färsk fisk. En förälder tackade oss i Hallandsposten för att vi lärt hennes son att äta fisk. Nu äter de fisk hemma två gånger i veckan. Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfri produkter.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
- Koka upp buljong, mjölk, crème fraiche och majsstärkelse. Rör i tomatpuré, ketchup och oregano. Smaka av med salt och peppar.
- Häll såsen över fisken och strö över osten. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.
- Servera gratängen med potatis.