Fiskgratäng med tomat och oregano

Fiskgratäng med tomat och oregano

Gör så här

1.Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.

2.Koka upp buljong, mjölk, crème fraiche och majsstärkelse. Rör i tomatpuré, ketchup och oregano. Smaka av med salt och peppar.

3.Häll såsen över fisken och strö över osten. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.

4.Koka potatisen.

Servera gratängen med potatis.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen