Gratänger gör vi alltid på färsk fisk. En förälder tackade oss i Hallandsposten för att vi lärt hennes son att äta fisk. Nu äter de fisk hemma två gånger i veckan.
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfri produkter.

Fiskgratäng med tomat och oregano

Gratänger gör vi alltid på färsk fisk. En förälder tackade oss i Hallandsposten för att vi lärt hennes son att äta fisk. Nu äter de fisk hemma två gånger i veckan. Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfri produkter.

Gör så här

    • Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
    • Koka upp buljong, mjölk, crème fraiche och majsstärkelse. Rör i tomatpuré, ketchup och oregano. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll såsen över fisken och strö över osten. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.
    • Servera gratängen med potatis.