![Ett lättbakat frukostbröd som dessutom är hållbart och håller sig saftigt i flera dagar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/filmjolkslimpa/1116534044.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.43,0.48&format=webp&quality=80)
Filmjölkslimpa
![Filmjölkslimpa](https://cdn-kund.arla.se/recept/filmjolkslimpa/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ett lättbakat frukostbröd som dessutom är hållbart och håller sig saftigt i flera dagar.
Gör så här
-
- Blanda alla torra ingredienser. Rör ner filmjölk och sirap.
- Fördela smeten i brödformar på ca 2 liter, fodrade med bakplåtspapper. Baka av i ugn på 170° ca 60 min eller till 98° innertemperatur.
- Stjälp upp bröden och låt svalna under bakduk.