![Bakad cheesecake med fin textur. Passar utmärkt att baka i stora mängder i bleck och går bra att frysa in.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/farskostkaka/141647544.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.61,0.59&format=webp&quality=80)
Färskostkaka
![Färskostkaka](https://cdn-kund.arla.se/recept/farskostkaka/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Bakad cheesecake med fin textur. Passar utmärkt att baka i stora mängder i bleck och går bra att frysa in.
Gör så här
-
- Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg.
- Tryck ut degen i ett ½-bleck (vid 12 bitar). Låt vila i kylen ca 30 min.
-
Fyllning:
- Vispa ihop äggen och rör i resterande ingredienserna. Häll fyllningen i pajskalet.
- Grädda i ugn på 180° ca 20 min. Låt kakan kallna innan den skärs i bitar.