Färskostbrûlée med syltade körsbär

Färskostbrûlée med syltade körsbär

Gör så här

1. Koka upp grädde och färskost med delade vaniljstänger. Blanda äggulor med socker och vispa ner i gräddblandningen. Låt sjuda till 80° och sila. Blanda med cottage cheese och fyll i portionskoppar.
2. Baka av i vattenbad i ugn, 150° i 30–40 min. Kyl.
3. Pudra på rörsocker och bränn av med brännare tills det är gyllenbrunt. Serveras med syltade körsbär.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen