![Färskost blandad med mixad svamp blir en god fyllning i piroger eller dubbellevain. Köp in svampen när det är säsong på hösten. Frys in den mixade svampen i mindre förpackningar och ta fram allteftersom det går åt i caféet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/farskost-med-mixad-hostsvamp/3135346336.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.48,0.4&format=webp&quality=80)
Färskost med mixad höstsvamp
![Färskost med mixad höstsvamp](https://cdn-kund.arla.se/recept/farskost-med-mixad-hostsvamp/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Färskost blandad med mixad svamp blir en god fyllning i piroger eller dubbellevain. Köp in svampen när det är säsong på hösten. Frys in den mixade svampen i mindre förpackningar och ta fram allteftersom det går åt i caféet.
Gör så här
-
- Putsa och skiva svampen. Stek svamp och lök i smör på medelvärme 15–20 min. Krydda med timjan, salt och peppar. Låt svalna.
- Mixa svampen med färskosten och smaka av igen.