![Grillad macka, gärna dubbellevain, är en praktisk lunch att sälja som take away. Den här med pulled pork, rostad paprikaröra, bbq-sås, mozzarella och picklad lök kommer att bli en favorit bland lunchgästerna.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/dubbellevain-bbq-style-med-pulled-pork/3260605666.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.49,0.41&format=webp&quality=80)
Dubbellevain BBQ-style med pulled pork
![Dubbellevain BBQ-style med pulled pork](https://cdn-kund.arla.se/recept/dubbellevain-bbq-style-med-pulled-pork/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Grillad macka, gärna dubbellevain, är en praktisk lunch att sälja som take away. Den här med pulled pork, rostad paprikaröra, bbq-sås, mozzarella och picklad lök kommer att bli en favorit bland lunchgästerna.
Gör så här
-
Rostad paprikaröra:
- Mixa paprika, lök och vitlök till en salsa.
- Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
-
Smörgås:
- Bred ett rikligt lager med rostad paprikaröra på hälften av brödskivorna, lägg på pulled pork, ringla på BBQ-sås och toppa med picklad rödlök. Spritsa på färskost och lägg på mozzarellan.
- Grilla mackorna vid beställning, 3–4 min i en mackgrill. Servera gärna med en kålsallad toppad med chiliflakes.