Dillknäckebröd

Dillknäckebröd

Gör så här

Deg 1:
1. Blanda alla ingredienser i degblandare till en smidig deg.
2. Lägg i plastlåda med lock och ställ i kyl över natten.

Deg 2:
1. Blanda deg 1 med ingredienserna till deg 2 i en degblandare till en smidig deg.
2. Låt degen vila i ca 30 min.
3. Dela degen i 10 bitar och rundriv dem. Låt jäsa i ca 30 min.
4. Kavla ut degen så tunt som möjligt och nagga väl. Pensla med kallt vatten och strö dillfrö och lite flingsalt.
5. Lägg på plåtar och baka av i ugn, 180° i 8-10 min.
Eftertorka ev på galler.

Källa: Matiga smörgåsar 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen