Dadelbollar

Dadelbollar

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser utom hackade mandel. Rör till en massa och tillsätt mandeln mot slutet (spara lite mandel till garnering).
2. Rulla bollar av massan och låt stå i kyl för att sätta sig.
3. Låt dem stå ute en stund innan de rullas i tempererad choklad. Strö över den sparade mandeln. Förvara i rumstemperatur i en burk med tättslutande lock.

Källa: Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012, Arla Köket Fun Baking 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen