![Crumble är en klassiker att toppa desserter med. En uppskattad dessert på hösten kan vara cheesecakekräm som toppas med bakade äpplen och crumble. Servera gärna i små glas och bjud på efter lunchen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/crumble-till-glasdessert/2681146423.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=81)
Crumble till glasdessert
![Crumble till glasdessert](https://cdn-kund.arla.se/recept/crumble-till-glasdessert/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=81&rmode=crop)
Crumble är en klassiker att toppa desserter med. En uppskattad dessert på hösten kan vara cheesecakekräm som toppas med bakade äpplen och crumble. Servera gärna i små glas och bjud på efter lunchen.
Gör så här
-
- Kör snabbt ihop alla ingredienser i en maskin med vinge eller matberedare med kniv.
- Strö ut smulorna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugn på 175° ca 10 min.
- Kör till ett smul i en mixer eller hacka smått med kniv.