Cornbread

Cornbread

Gör så här

1. Smält smöret och låt svalna.
2. Blanda majs med de torra ingre-dienserna i en bunke. Blanda ägg, gräddfil och mjölk i en annan bunke. Häll de blöta ingredienserna lite i taget i de torra och blanda till en klumpfri smet. Rör i smöret på slutet. Smörj och bröa valfria formar och fördela smeten i formarna. Strö över lite rostad majs.
3. Baka av i ugnen på 200° ca 35 min, känn med en sticka att bröden är klara. Låt svalna på galler.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen