Coleslaw på spetskål

Coleslaw på spetskål

Gör så här

  1. Skala och riv morötterna grovt. Skiva spetskålen tunt. Lägg allt i en skål och salta lätt. Blanda in saltet ordentligt i kålen och morötterna. Låt stå ca 20 min. Krama ur vätskan och lägg över i en ny skål.

  2. Rör ner crème fraiche. Skär hälften av apelsinfiléerna i bitar och riv äpplena grovt. Blanda ner i salladen och smaka av med senap, salt och peppar.
  3. Toppa med resterande apelsinfiléer vid servering.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

     

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen