Chokladmousse

Chokladmousse

Gör så här

1. Blanda socker och vatten i en kastrull, koka till 121°. Vispa under tiden ägg och äggula luftigt.
2. Slå den heta sockerlagen över äggvispet. Smält geltinbladen och vispa ner i äggvispet, vispa kallt.
3. Vispa upp grädde och smetana tillsammans lite lätt. Vänd ihop äggvispet med smält choklad. Vänd sedan ner i gräddblandningen.

Källa: Sweetlab 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen