Chokladmousse swirl

Chokladmousse swirl

Gör så här

1.Vispa grädden hårt.

2.Vispa upp äggulorna och dela upp dem i 2 skålar.

3.Smält den vita chokladen. Tillsätt den smälta chokladen försiktigt i den ena äggsmeten under kraftig omrörning. Tillsätt hälften av grädden, lite i taget, och rör hela tiden kraftigt med en slickepott. Upprepa samma procedur med den mörka chokladen i den andra skålen.

4.Häll upp den vita och mörka chokladmoussen i varsin spritspåse.

5.Varva vit- och mörk chokladmousse i små glas. Stick ner en smal sked och rör ett varv samtidigt som du drar skeden uppåt till en virvel. Ställ i kyl och låt svalna i några timmar. Servera med hallon.

Serveringsportion:ca 70 gram.
Källa:Arla Köket 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen