Chokladfudge

Chokladfudge

Gör så här

1. Smöra en form, 21x21 cm, på kanterna och täck botten med bakplåtspapper.
2. Blanda socker, kondenserad mjölk, smör och salt i en kastrull. Värm under omrörning tills det börjar sjuda och sockret har smält. Sänk till medelvärme, tillsätt marshmallows och rör tills det har smält.
3. Ta kastrullen från värmen, tillsätt choklad, valnötter och vaniljsocker och rör om tills chokladen har smält.
4. Häll blandningen i formen och låt stå i kyl i minst 4–5 tim.
5. Skär fudgen i bitar, ca 3x3 cm. Låt stå i rumstemperatur 1–2 tim för att torka till lite på ytan. Förvaras i burk i rumstemperatur.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla KÖket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen