Chokladbrownie med blåbär och vaniljcrème

Chokladbrownie med blåbär och vaniljcrème

Gör så här

1. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget.
2. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och vänd ner i smeten. Vänd sist i blåbären.
3. Häll upp smeten i bleck med bakplåtspapper. Grädda i ugn på 175°C i 45-50 min.
4. Rör ihop blåbär och socker.
5. Rör ihop kvarg och vaniljsocker.
6. Skär kakan i rutor och servera den kall med rårörda blåbär och vaniljcrèmen.

Serveringsportion ca: Kaka 65 g, bär 45 g, crème 40 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen