Cheesecake med browniebotten

Cheesecake med browniebotten

Gör så här

1. Smält smöret och blanda samman med samtliga ingredienser till bottnen. Häll smeten i en smord springform, 26 cm Ø, grädda i ugnen vid 200°, ca 25 minuter.
2. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten, ca 10 minuter. Blanda kvarg, crème fraiche, florsocker och vaniljsocker i en kastrull. Värm försiktigt på svag värme under omrörning. Får inte koka, då skär det sig. Krama ur gelatinbladen och rör ner i fyllningen. Rör tills gelatinet har smält.
3. Vispa grädden och rör ner i fyllningen. Dela upp i två bunkar. Mixa jordgubbarna ganska grovt. Blanda i jordgubbarna i den ena satsen av fyllningen. Häll jordgubbsfyllningen i formen med browniebottnen och ställ i kylen minst 1 timme.
4. När ytan stelnat, häll den vita fyllningen över och låt stelna ytterligare i kyl ca 4 timmar.

Serveringsportion ca: 170 g
Källa: Älskade Gubbar 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen