Ceviche på lax och kolja syrad i filmjölk

Ceviche på lax och kolja syrad i filmjölk

Gör så här

1. Häll filen i ett kaffefilter eller i en silduk. Låt rinna av ca 4 tim. Spara både filen och vasslen.

2.  Skär lax och kolja i små tärningar. Vänd ner fisken i vasslen och låt stå ca 10 min. Häll av vasslen så pass mycket att det ändå är lite kvar.

3. Strimla chili och salladslök tunt, hacka koriander och tärna plommontomaterna. Blanda alla ingredienser i en skål med limesaften. Smaka av med salt.

4. Servera med tostadas eller tortillabröd och den avrunna filen.

Källa: Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen