Cakepops med choklad och nougatkärna

Cakepops med choklad och nougatkärna

Gör så här

Chokladbotten:
1. Smält smöret med mjölken och vispa samtidigt ägg och socker vitt och fluffigt i en blandare.
2. Vänd ner de torra ingredienserna i äggvispet och slå försiktigt över smörblandningen. Rör till en jämn smet.
3. Fyll och baka av i kapslar med bakplåtspapper i 175° 35–40 min.

Kakmassa:
1. Smula ner de bakade chokladbottnarna i en mixer och blanda med övriga ingredienser.
2. Kör massan tills den är väl mixad. Låt stå i rumstemperatur.

Montering:
1. Forma kulor av nougaten och trä dem på pinnarna. Låt stelna i frys.
2. När nougaten är fryst, ta kakmassan och forma den till en boll runt den kalla nougaten. Doppa i choklad.
3. Dekorera efter egen fantasi. Låt stelna.

Källa: Klassiker i ny stil nr1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen