Cajunris, chorizo och kycklinglår

Cajunris, chorizo och kycklinglår

Gör så här

1. Koka riset i hönsbuljong.
2. Fräs lök och cajunkryddblandning i smör.
3. Blanda ner kryddfräs och ost i riset. Smaka av med persilja, oregano, salt och peppar.
4. Fördela kycklinglåren i bleck, pensla på skal och saft av citron samt salta och peppra.
5. Grilla i ugn, 200° ca 15 min.
6. Dela korven först på längden, sedan på tvären och rista dem hastigt i stekbord.

Serveringsportion ca :Cajunris 300 g, kycklinglår 130 g, chorizo 50 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen