Budapestbakelse med mandarin och persimon

Budapestbakelse med mandarin och persimon

Gör så här

1. Mixa hasselnötterna fint och blanda med maizena och socker.

2. Vispa äggvitan fast och fluffig. Vispa ned sockret och vänd ner nötblandningen.

3. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Baka av i ugn på 170° ca 20 min. Därefter ca 4 min med öppet spjäll.

Montering:

1. Dela budapestbotten på hälften till två bottnar. Lägg den ena i en passande rektangulär tårtring. Fyll till hälften med sorbet och lägg på den andra bottnen. Fyll upp formen med sorbet och chockfrys i 15 min.

2. Skär i bitar och garnera med hackade hasselnötter, mandarinklyftor och chokladspiraler. Servera med chokladsås.

Källa: Gelatolab

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen