![En av kakfatets klassiker. Brysselkex är vackra att lägga i små presentpåsar och erbjuda kunderna. Gott, lättköpt och bra merförsäljning!](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/brysselkex11/1600407945.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Brysselkex
![Brysselkex](https://cdn-kund.arla.se/recept/brysselkex11/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En av kakfatets klassiker. Brysselkex är vackra att lägga i små presentpåsar och erbjuda kunderna. Gott, lättköpt och bra merförsäljning!
Gör så här
-
- Arbeta snabbt ihop ingredienserna till degen i maskin med vinge. Platta ut degen, plasta in och låt vila i kyl ca 1 tim.
-
- Rulla ut degen till längder, ca 4 cm i diameter. Rulla längderna i socker färgat med röd hushållsfärg. Låt ligga i kyl ca 1 tim.
- Skär längderna i ca 1 cm tunna skivor, lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och grädda i ugnen på 175° ca 8 min.