![Små söta brysselkex men i en annan form än vi brukar se dem. Som kuber blir de små läckra munsbitar som är roliga att erbjuda kunderna.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/brysselkex/4097986361.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Brysselkuber
![Brysselkuber](https://cdn-kund.arla.se/recept/brysselkex/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Små söta brysselkex men i en annan form än vi brukar se dem. Som kuber blir de små läckra munsbitar som är roliga att erbjuda kunderna.
Gör så här
-
- Blanda alla ingredienser i maskin med vinge.
- Kavla degen 15 mm tjock. Kyl degen ca 1 tim.
- Sär degen i 15x15 mm bitar.
- Spraya vatten runtom bitarna och doppa i strösocker som har färgats rosa med hushållsfärg.
- Baka av i 155°, ca 15 min.