![Rostad smak med lite sötma från löken, härlig konsistens, både mjukt och tuggigt. God att smaksätta med Svecia- och bacondressing.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/brysselkalssallad-med-kikartor-och-steklok/2743995562.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.64,0.75&format=webp&quality=80)
Brysselkålssallad med kikärtor och steklök
![Brysselkålssallad med kikärtor och steklök](https://cdn-kund.arla.se/recept/brysselkalssallad-med-kikartor-och-steklok/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Rostad smak med lite sötma från löken, härlig konsistens, både mjukt och tuggigt. God att smaksätta med Svecia- och bacondressing.
Gör så här
-
- Ansa och dela brysselkålen på mitten.
- Lägg brysselkål, kikärtor och steklök i bleck. Blanda med olja och salta.
- Rosta i ugn på 180° ca 30 min. Servera salladen rumstempererad.