Brynt smörskum med syrligt äpple

Brynt smörskum med syrligt äpple

Gör så här

1. Bryn smöret och kör äpplena i råsaftcentrifug.

2. Koka äppelmusten tills 0,5 dl återstår (vid 10 port) och mixa med äggen i en kannmixer. Tillsätt smöret i en tunn stråle tills det blir en krämig konsistens. Smaka av med citronsaft och salt. Fyll i en sifon och ladda med en patron. Förvara i 40° för rätt konsistens.

Källa: Årets kock 2017, Johan Backéus

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen