Krämigt och fullt av energi.

Bröd- och grönsaksstavar med ädelostdipp

Bröd- och grönsaksstavar med ädelostdipp

Krämigt och fullt av energi.

Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

10 port
10 port
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Skär brödet i mindre bitar eller i stavar. Smält smöret och  pensla brödet på båda sidor, salta lätt.
    • Lägg ut brödbitarna på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen på 200° tills de är gyllenbruna, 5–7 min. Låt svalna.
    • Skölj och skala ev grönsakerna. Skär dem i fina stavar.
    • Vispa smulad ost och grädde till en fluffig dipp, lägg upp i en skål.
    • Servera bröd- och grönsaksstavarna till dippen eller spritsa röran på en brödskiva.
Näring per 100 gram
  • Fett16,48 gram
  • Kolhydrater19,42 gram
  • Protein5,3 gram
  • Energi (Kj)1 041,38 Kj
  • Energi (Kcal)252,21 Kcal
Produkter i detta recept