![](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/blomkal-och-broccoli-i-notsmor/3267010277.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Blomkål och broccoli i nötsmör
![Blomkål och broccoli i nötsmör](https://cdn-kund.arla.se/recept/blomkal-och-broccoli-i-notsmor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Gör så här
-
- Skölj och blanchera buketterna i saltat vatten. Kyl snabbt i kallt vattenbad. Ta upp och låt rinna av ordentligt.
- Bryn smöret gyllenbrunt, tillsätt vinäger, kapris, nötter, lök och dragon. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda buketterna med vinägretten och servera som en förrätt eller på salladsbuffén.
-
Serveringsportion ca: Blomkål och broccoli 100 g, brynt nötsmör 30 g Källa: Arla Köket Lunch 2:2002