Blomkål och broccoli i nötsmör

Blomkål och broccoli i nötsmör

Gör så här

1. Skölj och blanchera buketterna i saltat vatten. Kyl snabbt i kallt vattenbad. Ta upp och låt rinna av ordentligt.
2. Bryn smöret gyllenbrunt, tillsätt vinäger, kapris, nötter, lök och dragon. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda buketterna med vinägretten och servera som en förrätt eller på salladsbuffén.

Serveringsportion ca: Blomkål och broccoli 100 g, brynt nötsmör 30 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen