![Nötig granola med proteinrik kvarg toppad med krispigt äpple, färska bär och en sötsyrlig sirap med blåbär och citron.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/berrybowl-med-kvarg-citron--och-blabarssirap/226307006.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.6,0.56&format=webp&quality=80)
Berrybowl med kvarg, citron- och blåbärssirap
![Berrybowl med kvarg, citron- och blåbärssirap](https://cdn-kund.arla.se/recept/berrybowl-med-kvarg-citron--och-blabarssirap/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Nötig granola med proteinrik kvarg toppad med krispigt äpple, färska bär och en sötsyrlig sirap med blåbär och citron.
Gör så här
-
- Blanda citronskal och saft, vatten, socker och honung i en kastrull och koka upp. Låt koka ca 7 min och dra av från värmen, kyl ner. Mixa den kalla sirapen med blåbär.
- Strimla äpplena tunt på mandolin.
- Servera kvarg med granola och toppa med äpple och bär, ringla över citron- och blåbärssirapen.