Belugabolognese

Belugabolognese

Belugabolognese

En mustig, god bolognese och ett grönt alternativ, lika populärt som originalet. Belugalinser kan ersätta köttfärs och passar perfekt att använda i såser eller sallader, eftersom de håller ihop bra vid kokning. En skvätt grädde rundar av.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Stek lök och vitlök i rapsolja. Tillsätt tomatpurén och fräs med någon minut.
    • Rör ner linser, krossade tomater, grönsaksbuljong, chilisås och soja. Krydda med oregano och basilika och låt sjuda ca 50 min.
    • Tillsätt grädden och smaka av med salt och peppar.
    • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Servera pastan med belugabolognesen och toppa med riven ost och persilja.