Bakad potatis med krämig vitost

Bakad potatis med krämig vitost

Bakad potatis med krämig vitost

Vitosten ger smak till den vegetariska röran med bland annat grillad paprika, hackat ägg och kapris. Bakad potatis är alltid en populär lunchrätt på caféer och lunchrestauranger.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Mixa vitost och kvarg slätt. Blanda kvargen med resterande ingredienser till röran och smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå i kylen ca 2 tim så att smakerna får mogna.
    • Låt stå i kylen ca 2 tim så att smakerna får mogna.
    • Servera med bakad potatis.
    • Röran är också god att servera i baguette, pitabröd eller på fullkornsbröd.