Baguette med kanelsmak

Baguette med kanelsmak

Gör så här

1. Skålla rågmjölet i kokande vatten, låt svalna.
2. Tillsätt ljummet vatten, jäst, salt, kanel, vetemjöl, solrosfrön och linfrön.
3. Blanda degen tills den släpper från kanterna.
4. Blanda i russin och äpple. Låt jäsa i ca 35 min.
5. Dela degen i 10 bröd, låt jäsa ca 40 min.
6. Grädda i ugn, 200° ca 20 min.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen