Avokadocheesecake med räkor

Avokadocheesecake med räkor

Gör så här

1. Smält smöret och låt svalna. Kantskär brödet och mixa till smulor. Blanda smulorna med smöret och tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Baka i ugnen på 200° ca 10 min och låt svalna.

2. Smält de blötlagda gelatinbladen med limesaft en i en kastrull på svag värme. Mixa limeskal med avokado och gelatinblandningen helt slät. Vänd ihop avokadomixen med färskosten och smaka av med salt och peppar. Fördela smeten i formen och låt stelna i kylen minst 4 tim.

3. Skär cheesecaken i fina tårtbitar med en varm kniv eller stansa ut portionsbitar. Garnera med  räkor och rödlök. Servera som förrätt med limeklyfta och en fin sallad.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen