Aprikoskompott med äggtoddygrädde

Aprikoskompott med äggtoddygrädde

Gör så här

1. Vispa äggula pösig med strösocker och vaniljsocker. Vänd ner vispad grädde och blanda försiktigt. Ställ kallt till servering.
2. Koka upp vatten i en gryta. Lägg i torkade aprikoser, sjud tills de är mjuka, ca 15 min. Ta upp aprikoserna och lägg i en kantin.
3. Red aprikosspadet med potatismjöl utrört i lite vatten. Häll aprikossåsen över aprikoserna och servera med äggtoddygrädden.


Serveringsportion ca: 230 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen