![Juliga smaker i en len curd som ett annorlunda tillbehör till osten.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/apelsincurd-med-nejlika/698096681.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Apelsincurd med nejlika
![Apelsincurd med nejlika](https://cdn-kund.arla.se/recept/apelsincurd-med-nejlika/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Juliga smaker i en len curd som ett annorlunda tillbehör till osten.
Gör så här
-
- Vispa ihop apelsinsaft, ägg och syltsockret i en kastrull på medelvärme tills det börjar tjockna. Tillsätt smöret lite i taget under tiden.
- Vänd ner nejlikorna och häll upp curden på väl rengjorda burkar. Förslut direkt och kyl ner. Förvara svalt.